Tjenester

Møbelrens

Stoffmøbler bør renses jevnlig, både for utseende, for å hindre slitasje, og for innemiljø. Det er anbefalt at man renser møblene hver 12-24 måned, men vi kan ofte redde selv de skitneste møbler, og få vekk de verste flekker. Kunnskap om fibre, kjemi og de beste maskiner gjør at vi leverer det beste resultat mulig, for de reneste møbler med den lengste levetiden.
Mer info...

Skinnrens

Møbelskinn skal ikke behandles som sko. Fett og svette og sol er hovedårsak til slitasje. Alle skinnmøbler bør renses og settes inn med beskyttelses-krem for møbler minimum en gang i året. Som en del av Skinnverkstedet AS har vi over 20 års erfaring med rens og vedlikehold av Skinnmøbler, og er ett av få firmaer i Norge som leverer tjenester innenfor  profesjonell skinnrens.
Mer info...

Tepperens

Tepper filtrerer luften i bygningen, og holder på støv og annen forurensing. Dette er veldig bra for innemiljøet, det er bedre med støv på gulvet enn virvlet opp i luften, men dette er helt avhengig av at teppene blir profesjonelt renset minimum årlig for å få ut oppsamlet forurensing. Våre rensemetoder fjerner effektivt maksimal menge forurensing uten å skade teppet.
Mer info...