Skinnrens

Spesialist på vedlikehold av skinnmøbler i Bergen

Skinnrens av Eames konferansestoler

Tar du vare på din møbel investering?

Som en avdeling av Skinnverkstedet AS er vi en av de få firmaene i Norge med spisskompetanse på rens, vedlikehold og reparasjon av skinn og lærmøbler. Vi leverer skinnrens tjenester til bedrifter, hoteller, skip, bil interiør og private hjem.

Skinn og lær er naturmaterialer som er utsatt for mekanisk slitasje, solbleking og uttørking. Fett, svette og annen smuss får overflaten til langsomt å gå i oppløsning, krakelere og miste farge.

Skinnmøbler bør dyprenses og få tilført beskyttelse minimum en gang i året.

Det koster ikke mer enn noen få hundrelapper i året å vedlikeholde et kostbart skinnmøbel.
Med jevnlig riktig vedlikehold beholder møblene sitt ekslusive utseende år etter år. 

 

For bedrifter anbefaler vi en årlig service avtale. Vi kommer dit møblene er og utfører en dyprens og impregnering av møblene med et minimum av sjenanse for omgivelsene. Skinnrens blir utført uten maskiner, så det er ikke noe støy, og tørker raskt slik at de kan taes i bruk igjen kort tid etter rens.

Vi reiser også hjem til private kunder og utfører rens, eller møblene kan leveres til rens på vårt verksted på Paradis utenfor Bergen (Wernersholmveg 33, 5232 Paradis, Inngang D (Skinnverkstedet).

2014-10-27 09.43.27-1
skinnrens
Skinnrens
skinnrens

"Erfaring viser at regelmessig skinnvedlikehold utført av godt kvalifiserte fagfolk øker levetid på hudmøbler, og sjukehuset har fremdeles ca. 20 år gamle hudmøbler i bruk. Vi er svært godt fornøyd med arbeid og service Møbel & Teppeservice (Skinnverkstedet) har utført gjennom mange år."

- Kjellfrid Skjerheim, Enhetsleder hotelldrift Haugesund sjukehus, Helse Fonna

Riktig rens har en rekke fordeler:

• Spar penger: Skinnmøbler er en betydelig investering som riktig rens enkelt kan doble og i noen tilfeller tidoble levetiden til. Fett er møbelhud sin største fiende. Mange tenker at skinn trenger fett, men moderne garvemetoder for møbelskinn er ikke fett basert. Fett fra fra f.eks hender, hår og mat får topplaget i skinnet til å gradvis gå i oppløsning. Det er derfor esensielt å rengjøre skinnet jevnlig for å fjerne fett og å påføre beskyttelses krem for å bevare topplaget. Sol og varmekilder tørker ut og bleker skinnet. Vår rens blir alltid fulgt av en beskyttelseskrem som tilfører riktig fuktighet og uv filter i tillegg til en usynlig hinne som hinderer at fett og andre uønskede elementer trekker inn i porene.

• Trivsel: Et rent interiør gjør oss glade. Fordi møblene gradvis blir skitne, så legger man ofte ikke  bevist merke til det. Men man merker veldig godt når møblene er rene igjen.

Vår rens av skinn oppnår dette:

• Fjerner fett (hovedårsak til slitasje på skinn)
• Fjerner smuss og partikler dypt inne i porene

• Fjerner flekker
• Myker opp skinnet
• Forhindrer krakelering og fargetap

• Forsterker fargene
• Skyller ut lukt kilder
• Beskytter mot flekker, uttørking og bleking
• Gir møblene tilbake sitt originale utrykk
• Forlenger levetiden (betraktelig)