Hvorfor velge en sertifisert spesialist?

Betydningen av verdi og pris

godkjenninger

Pris er hva du betaler - verdi er det du får.

Du kan rense selv, eller leie et firma til å utføre jobben. Men hva får du for pengene? Rens er tungt arbeid, og det krever kunnskap og erfaring for å gjøres riktig. Mye mer kunnskap enn de fleste er klar over.

Gjør man ikke jobben riktig så er sjansen stor for at man reduserer levetiden til møblene eller teppene, istedenfor å forlenge den. Men dette er gjerne ikke mulig å oppdage før det har gått en god stund.

Vi er Norges eneste firma som har sertifisering fra IICRC (Institute of Inspection Cleaning and Restoration Certification).

 

IICRC er en internasjonal organisasjon for kvalitets sikring og opplæring for møbel/tepperens og skade/restaurerings bransjen.

 

Våre renseteknikkere har gjennomgått og avlagt eksamen ved IICRC sitt undervisningsprogram i England. Jobbene blir utført i henhold til IICRC sine internasjonale standarder for rens. (mer info i egen kolonne).

 

Ved å følge disse standardene kan du som kunde være trygg på at vårt arbeid er av den høyeste mulige kvalitet, at vi oppnår det beste resultat mulig, og at jobben alltid blir utført riktig. For mer informasjon se www.iicrc.org.

 


Sertifisering er viktig fordi god service betyr en jobb som alltid er riktig utført.

 

Rens av møbler og tepper til høyeste internasjonal standard
IICRC S300 for møbler og S100 for tepper:

• Testing og evaluering av fibertype, krymping, fargeektehet, pH, vevetype, slitasje mm....

• Identifisering og behandling av flekker. Ingen flekker er like. Vi har et stort utvalg av produkter for å fjerne flekker, og vi vet hvordan vi skal bruke de riktig. Feil behandling av flekker kan enten gjøre flekken permanent og/eller ta fargen fra stoffet.

• Fjerning av tørre partikler - Det er viktig å først få fjernet maksimalt med partikler som er løselig i tørr tilstand før man tilfører fuktighet. Når det blir vått så vil støv, sand og andre partikler bli til gjørme som henger fast i fibrene. 

• Forspraying med riktig valgt rensemiddel, valgt utifra blant annet fibertype og smuss nivå - som så blir arbeidet inn i fibrene. Dette løser opp smuss og flekker og gjør det klart til å skylles ut med rensemaskin.

• Rens med varmtvanns-ekstraksjons maskin. Varmt vann under høyt trykk blir skutt inn i fibrene og øyeblikkelig sugd ut igjen av 2 kraftige vakummotorer. Dette skyller ut alt som ikke skal være der, og etterlater helt rene fibre, uten noen rester av rensemidler som kan tiltrekke seg smuss (rapid re-soiling). Dette gir de reneste møbler og tepper som holder seg rene i lang tid.

• Fjerning av spor. Det er viktig å sette fibrene i riktig retning før de tørker. Spor som ikke blir fjernet før tørking kan være umulig å fjerne senere.

• Hurtig tørking - Våre kraftige maskiner suger ut maksimalt med fukt fra fibrene, som gir meget gode tørketider. I tillegg kan vi sette opp tørkevifter som drastisk reduserer tørketiden. Dette er viktig for noen fibertyper (spesielt bomull som kan gulne ved lang tørketid) , og i situasjoner hvor rommet eller møblene skal brukes ikke lenge etter rens. 

Bestill time idag

Våre kunder er meget imponert over resultatene våre. Kontakt oss for å se hvordan vi kan hjelpe deg. Uforpliktende befaring for bedrifter i Bergen >