Møbel og Teppeservice logo

Betydningen av verdi og pris

Logoer for sertifisering som viser kvalitet og ekspertise.

HVORFOR VELGE EN SERTIFISERT SPESIALIST?

Møbelrens blir utført til IICRC S300 Standard


• Testing og evaluering av fibertype, krymping, fargeektehet, pH, vevetype, slitasje mm....


• Grundig støvsuging - et veldig viktig steg som de fleste hopper over. Det er viktig å først få fjernet maksimalt med partikler som er løselig i tørr tilstand.

 

• Identifisering og behandling av flekker. Ingen flekker er like. Vi har et stort utvalg av produkter for å fjerne flekker, og vi vet hvordan vi skal bruke de riktig. Feil behandling av flekker kan enten gjøre flekken permanent og/eller ta fargen fra stoffet.

 

• Forspraying med riktig valgt rensemiddel, valgt utifra blant annet fibertype og smuss nivå - som så blir arbeidet inn i fibrene.

 

• Rens med varmtvanns-ekstraksjons maskin. (mer info om maskin nedenfor)

 

• Børsting for å fjerne "rensespor". Det er viktig å sette fibrene i riktig retning før de tørker. Spor som ikke blir fjernet før tørking kan være umulig å fjerne senere.

 

• Tørking med vifter - for noen fibertyper (spesialt bomull) er det veldig viktig at de tørkes raskt, og i situasjoner hvor rommet eller møblene skal brukes ikke lenge etter rens så setter vi opp tørkevifter som drastisk reduserer tørketiden.

 

 

Pris er hva du betaler - verdi er det du får.


Du kan rense selv, eller leie et firma til å utføre jobben. Men hva får du for pengene? Rens er tungt arbeid, og det krever kunnskap og erfaring for å gjøres riktig. Mye mer kunnskap enn de fleste er klar over.

 

Gjør man ikke jobben riktig så er sjansen stor for at man reduserer levetiden til møblene, istedenfor å forlenge den. Men dette er gjerne ikke mulig å oppdage før det har gått en god stund.

 

 

Vi er Norges eneste firma som har sertifisering fra IICRC (Institute of Inspection Cleaning and Restoration Certification).

 

IICRC er en internasjonal organisasjon for kvalitets sikring og opplæring for møbel/tepperens og skade/restaurerings bransjen.

 

Våre renseteknikkere har gjennomgått IICRC sitt undervisningsprogram i England, bestått eksamen og jobbene blir utført i henhold til IICRC sine standarder for rens. (S100 for tepper og S300 for møbler).

 

Ved å følge disse standardene kan du som kunde være trygg på at vårt arbeid er av den høyeste mulige kvalitet, at vi oppnår det beste resultat mulig, og at jobben alltid blir utført riktig. For mer informasjon se www.iicrc.org.

 

Sertifisering er viktig fordi god service betyr en jobb som alltid er utført riktig.

TA KONTAKT

Bestill time idag


Våre kunder er meget imponert over resultatene våre. Kontakt oss for å se hvordan vi kan hjelpe deg. Uforpliktende befaring for bedrifter i Bergen.

Telefon

55 10 75 00

epost

post@mobelteppeservice.no

Lokasjon

Wernersholmsvegen 33

 

Inngang D

 

5232 Paradis  - Bergen

 

Møbel og Teppeservice

Org nr 919 624 833