godkjenninger

Hvorfor velge oss:
• Kjapt, trygt og fantastisk resultat.
• Kunnskap, lang erfaring og de beste maskiner.
• Trygghet i at jobben alltid blir riktig utført. Våre renseteknikkere er sertifisert og dedikert til å yte den beste service.

• De reneste møbler og tepper som kan oppnåes. Fjerner alt av smuss, støv og forurensing helt gjennom fibrene. Vi får i de aller fleste tilfeller fjernet selv den mest standhaftige flekker, uten at vi gjør noen skade på fibrene.
• Godt innemiljø: Fjerner all smuss, støv og forurensing og etterlater kun rene fibre uten såpe og kjemirester.
• Minimal forstyrrelse av daglig drift: - Rask tørketid - Smidighet i jobb utførelse - God planlegging.
• Den lengst levetid for interiøret.  Forurensing og partikler sliter på fibrene. Riktig rens = penger spart.

Om oss

Møbel & Teppeservice er en avdeling av møbelverkstedet Skinnverkstedet AS i Bergen.
Avdelingen er spesialisert på rens, impregnering og vedlikehold av skinnmøbler, stoffmøbler og tepper (både løse og vegg til vegg).

Rens av møbler og tepper er et eget fag som krever mye mer kompetanse enn de fleste er klar over for at man ikke skal gjøre skade. I tillegg til mer enn 20 års erfaring er vi er Norges eneste IICRC sertifiserte firma. Våre renseteknikkere har gjennomgått og bestått eksamen hos IICRC sin skole i England. Dette betyr at du som kunde kan være trygg på at vi alltid utfører vårt arbeid riktig, og gir dine møbler og tepper den lengste levetiden som er mulig. Besøk IICRC sin hjemmeside for mer informasjon om hvorfor du bør velge et sertifisert firma.

 

Tepper og spesielt møbler har en tendens til å få mindre omtanke og vedlikehold enn de bør.
Vi vil gjerne oppfordre alle til å undersøke hva som egentlig er anbefalt vedlikehold av deres interiør. De fleste blir overrasket over at møbler bør renses hver 12-24 måned avhengig av bruk, og tepper minst 1 gang i året.

 

Noen av våre bedriftskunder inkluderer: Hurtigruten (rens på skipene i 20 år), Rådhuset i Oslo, DNB, Statoil, Avinor, BKK, Lerøy Seafood, Frende Forsikring, Tine og Solstrand Hotel.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt interiør. 

 

For bedrifter kommer vi på uforpliktende befaring og gjør også gratis testrens så dere kan se resultatet av vårt arbeid.

Møbbel og Teppeservice crew
tepperens
skinnrens
møbelrens